Jørn Glad A/S

Engineering Rudolf GmbH er en innovativ, internationalt opererende familie virksomhed baseret i Eifel-regionen. Siden 1995 har vi udviklet og fremstillet høj kvalitet af blanding og transportudstyr samt materielle siloer og maskiner til særlige formål. I august 2012 har vi udvidet vores portefølje med produktet STROBL siden Putzmeister Mørtel Machines GmbH blev erhvervet.

Strobl produkter blandt de mest innovative på markedet. Under konstant udvikling, vi altid har kundens behov i tankerne.  Vores mål er at lette dit daglige arbejde.  Vi har den rigtige maskine til dig ... fra start til slut!

Vi tilbyder et unikt sortiment af maskiner og tilbehør til alle behov, både maleren og pudsebræt.  Uanset om du bruger rullende farve, injicerer fyldstof eller bruger gips eller skal rense dine værktøjer alt efter ønske ... Antallet af forskellige applikationer for vores produkter er næsten ubegrænsede.

Vi garanterer korte leveringstider for alle Strobl produkter, kombineret med en langsigtet sikkerhed for at erhverve de nødvendige reservedele.

Link til hjemmeside: www.strobl-beschichtungstechnik.de