Jørn Glad A/S

PFT - opfinder af den mekaniske single-layer pudse teknik

Teknologi og videnskab har medført ændringer i alle områder af livet. Metoderne til at blande og anvende mørtel har også undergået væsentlige ændringer.  Maskinen er blevet det redskab for i dag.

Det er en mission for Knauf PFT GmbH & Co. KG at gennemføre resultaterne af videnskab og forskning i høj kvalitetsmaskiner. Derfor er PFT´s motto:

PFT - Strømmen af PRODUKTIVITET

Opfinderne af den mekaniske enkelt-lag gipspudseteknik, Dr. Alfons Knauf og Karl Knauf, lagde grunden til PFT nuværende betydning i 70'erne. Den succesfulde og dynamiske virksomhed PFT, ligger idag i Iphofen nær Würzburg (Sydtyskland) blev grundlagt i 1972.

Dynamik og solidaritet kombineret med iværksætter langsynethed, har gjort det muligt for PFT at indtage en førende position blandt de europæiske producenter af blandepumper og transportudstyr.  Excentriske skruepumper, kontinuerlige blandere, værktøj og tilbehør komplet PFT sortiment.  PFT’s maskinteknologi kan med succes anvendes i alle områder af byggesektoren og også i industrien.

Grundlaget for vores succes er konsekvent engagement og uddannelse af effektive specialiserede handlende, der giver et region-dækkende servicenetværk, både på nationalt og internationalt plan.  PFT distributionsstrategi er baseret på retfærdig partnerskab og fokuserer på god service til vores kunder.

gen kunder i vores hjemland Tyskland bliver nødt til at køre langt for at nå frem til en erfaren og vidende PFT salgspartner - en eksemplarisk tæthed af servicenetværk, der sætter standarderne i denne industri.  150 salgs- og tankstationer og en motiveret felt service team tage sig af, hvad der kommer først i PFT vision tjenesteydelser: vækst og vores kunders succes.

På internationalt plan, spiller PFT også en meget aktiv rolle i byggesektoren.  Den frankiske virksomhed eksporterer sine kvalitetsprodukter til mere end 40 lande verden over.  Højt kvalificeret rådgivning og service til vores kunder er altid vores første prioritet, selv i de fjerneste regioner.  Fordelingen foretages af autoriserede PFT salgspartnere til entreprenørmaskiner og af vores egne filialer.

PFT er også et symbol på den hurtige, moderne byggeplads med en fremtid,: human, arbejdskraft-besparelse, effektiv, lydløs, affald-fri, og miljøvenlig.  Takket være avanceret teknologi, økonomiske arbejdsmetoder og top kvalitet "Made in Germany", PFT systemet er i en permanent proces med yderligere udvikling og forbedring.  Målet er et kontinuerlig og problemfri materialeflow på hver byggeplads.

Ydeevne og dygtighed er værdsat af vores tilfredse kunder, og vil fortsat være vores engagement - at holde tingene i bevægelse, i dag og i fremtiden.

Link til hjemmeside: www.pft.de