Jørn Glad A/S

PFT G 4 er en konstant arbejdende blande-pumpe til færdigblandet tør mørtel. Den kan fyldes både med pose-materiale eller direkte fra en silo/container PFT-SILOMAT.

Funktionelle princip:

Den tørre zone til optagelse af klar mørtel er adskilt fra zonen blanding og pumpe. Tørmørtel kastet diagonalt arrangeret celle hjulet ind i blandingskammeret. PFT G 4 kan henvendte sig til enhver tid og genopfyldes. Rotoren er drevet separat og forlader hurtigt for at demontere ved blad lukkeren.

PFT G 4 er den kompakte, transportable og gode blandepumpe i avanceret teknologi, som giver høj kapacitet og bred støtte, og kan kombineres med alle PFT maskiner i programmet. Pga. den lave påfyldningshøjde er den ideel til små og mellemstore opgaver.

Direkte påfyldning af silo:

PFT G 4 er designet ud fra det modulære princip. Den passer nemt og hurtigt under enhver silo/container og er velegnet til formidle afstande op til 30 m.

Pneumatiske påfyldning med PFT SILOMAT:

Enkel, hurtig og effektiv. PFT SILOMAT er med et par håndbevægelser monteret til silo/container. Maskinen er placeret direkte på stedet, uanset afstanden fra silo/container til anvendelsesstedet. Der er forskellige versioner af pneumatiske transportsystemet PFT SILOMAT.