Jørn Glad A/S

MAI®2PUMP Lyra - som ”kid” søster til Taurus - er det den perfekte pumpe til små byggepladser, der giver levering samt anvendelsen af forblandet mørtel.  Den rustfri indlastningstragt garanterer optimal korrosionsbeskyttelse og kan modstå selv den hårdeste behandling.

  • Nem at bruge og rengøre
  • Rustfrit stål Garantier frihed fra korrosion
  • Robust konstruktion for de hårdeste anvendelser
  • Pålidelig og billig drift
  • Modulære opbygning Garantier egnethed til alle ydeevne intervaller

Takket være sin åbne konstruktion og det aftagelige betjeningspanel er MAI®2PUMP Lyra let at betjene og rengøre. Selv håndteringen af Lyra er genialt enkel: En hastighedsregulator gør det muligt at tilpasse strømningshastigheden til det pumpede materiale og præcis distance.

Resultat af den næsten legendariske pålidelighed og enestående forarbejdning er kvaliteten af MAI®2PUMP Lyra.  Den er perfekt til pumpning og anvendelse forblandet materiale samt klæbestoffer fuld varmeisolering og kombineret varmeisoleringssystem, renoveringer og backfillings, Især for mindre applikationer. Til udvendig brug: (max. Partikelstørrelse på 4 mm), indvendigt brug (kalk-cement), beton-renoveringsmaterialer, fiberforstærkede tør-materialer og andre renoveringsmaterialer

Se produktblad: