Jørn Glad A/S

Tør-  og vådsprøjtning

Med den nyudviklede, universelle AL-257, er det muligt at udføre både tør- og vådsprøjtning.

Der skal ikke laves ændringer på maskinen, for at skifte fra tør- til vådsprøjtning. For skifte fra våd til tør skal maskinen rengøres og tørres.

Den integrerede støvfilter og et nydesignet tragt-system sørger for en høj fyldningsgrad af rotorens kamre, hvilket fører til lav pulsering samt forbrug.

Indbygget i komponenter

AL-257 er udstyret med et fuldt centralsmøresystem til rotor-plader. Rotor hastighed justeres med en frekvensomformer, og kan derfor tilpasses ethvert specifikt behov på jobbet. Maskinen har nødstop, der stopper drejning af rotoren og lukker hovedventilen af for lufttilførsel. Dette gør det muligt at arbejde uden fare og overholder de nye EU-standarder.

Applikationer og kapacitet

Med en vægt på kun 750 kg og en kompakt størrelse passer AL-257 til ethvert job. Maskine kan nemt manøvreres og tilpasses til de aktuelle forhold. Men en variabel sprøjtekapacitet fra 0,7 til 9,6 m3/h er det muligt at udføre alle sprøjeopgaver.

Uanset om det er et tyndt lag rekonstruktion med 2,5-liters rotoren eller skrånings beskyttelse med 12 l rotoren, så er AL-257 den rigtige maskine

Tætningssystem

Maskinen er udstyret med rotorer lavet af high-tech aluminium og arbejder med stål- slidplader og rotorplader. Erfaringen har vist op til 10 gange mindre slid på stålplader, afhængig af materiale, pumpehastighed ,slange diameter og trykluft! Dette fører til mindre stilstandstid og lavere slid-omkostninger og dermed mere økonomisk drift.

Applikationer

AL-257 er den universelle maskine til anvendelse af tør- og vådsprøjtebeton.

Det nye og meget kompakte design af maskinen imponerer med sin størrelse, vægt og ydelse. Med kun 750 kg og størrelsen så lille som en lille tørsprøjtebeton maskine. AL-257 passer på enhver byggeplads og er let at installere og betjene. Med sit utrolige output kapacitet spænder fra 0,7 til 9,6 m3 / h (med 3 rotor størrelser) maskinen arbejder på små konkrete renoveringsopgaver ligeså effektivt  som til den store skråning beskyttelse eller i miner. Mindre vedligeholdelse og  lavere slidomkostninger gør det til det ideelle sprøjte- maskine til alle applikationer.

Anvendelsesområder:

  • Våd-og tør-mix sprøjtebeton
  • Betonrenovering
  • Revnefyldninger
  • Damme, svømmebassiner
  • Skrånings beskyttelse, rock konsolidering
  • Rør renovering (spildevand)
  • Minedrift og i tunnel

Se produktblad her: