Jørn Glad A/S

Med den robuste Aliva-264 og dens to hastighedsindstillinger, kan du arbejde med at formidle kapacitet på op til 13 m3/h. Dens gummiforseglede plader gør det specielt velegnet til behandling af tør sprøjtebeton og betyder at det kan bruges til hældnings stabilisering, rock støtte, støtte udgravning Gruber eller volde. Overalt hvor store højdeforskelle skal overvindes under shotcreting, er Aliva-264 den ideelle løsning.

Denne moderne maskines design er udviklet til maksimal brugervenlighed. Med AL-264 er det nemt at få adgang til de vigtigste maskindele, hvilket betyder, at du ikke mister værdifuld tid under rengøring og vedligeholdelse arbejde.

Takket være de innovative systemer, der skal kun bruges én person til at erstatte forseglingsplader og rotor diske på Aliva-264, inden for den hurtigste tid. Operatøren er bistået af Hopper magt oplukker HPO. Tragten kan åbnes med en minimal indsats ved hjælp af en gasfjeder. Valgfrit, gør intelligent Rotor løfte kran RLC det sikkert og nemt at løfte rotoren. Det er derfor nu muligt for en person at erstatte sliddele på rotoren på deres egen mere hurtigt, nemt og sikkert.

Rotordesign er blevet yderligere forbedret i forhold til sin forgænger, Aliva-264, så nu rotor salen kan fyldes mere effektivt. Tak også til den kraftfulde nye transmission, det nu har en høj formidle kapacitet og maskinen er økonomisk at køre.

Se produktblad her: