Jørn Glad A/S

AL-267 er en multi-funktionel maskine til våd- og tør anvendelse af sprøjtet beton i metoden tynde stream. Den modulære konstruktion giver den rigtige type til alle krav. Med en output kapacitet på 4 – 21 m3/h vifte af applikationer omfatter: udgravningsbeskyttelse, stenstabilisering, hældningsbeskyttelse, opbygning af swimmingpool, vandkraft projekter, brydning af minegange, minedrift osv.! Nem håndtering, fleksibilitet og funktionalitet er unikt for Aliva-267.

Pneumatisk finjustering af 3-Pt. klemmer enhed (længere slange længde, mere pres på de klemmer enhed). Begge rotorer lavet af aluminium. (15.5 l og 26,5 l). Nem håndtering og rengøring af komponenter og udstødning.

Afhængigt af typen af Aliva-267 er alle komponenter som doseringsenhed for acceleratorer, automatiske centralsmøringssystem og regulering af rotor hastighed kompakt integreret under dynen af maskinen. Åbning af dækslerne stopper rotoren fra drejning og lukker automatisk luftstrømmen.

Unik udviklet lukkeanordning fra Aliva lavet af specielle stål på stål med vulcolanic støv forsegling rotor plader. Meget lav slid på op til 1500 m3/plade garanterer økonomisk drift, lav slid og ikke flere afbrydelser for at ændre plader

Se produktblad her: